رئیس مجمع نمایندگان استان تهران با اشاره به ناتوانی شورای امنیت سازمان ملل در برقراری صلح و جلوگیری از جنگ‌ها، گفت: آمریکایی‌ها بارها به قاره‌های مختلف تعرض کرده‌اند اما این نهاد نتوانسته هیچ نقشی ایفا کند.

شورای امنیت سازمان ملل در برقراری صلح ناتوان است

به گزارش خانه ملت، سیدعلی یزدیخواه در گفت و گویی با بیان اینکه خدای متعال از مؤمنان خواسته که کاری کنند که دشمنان جرأت تعرض به شما نداشته باشند، گفت: جمهوری اسلامی ایران تمام تلاش خود را کرده تا طی این سال ها به سطحی از قدرت بازدارندگی برسد تا بتواند در برابر دشمنان زیاده خواه ایستادگی کند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه با انتقاد از اینکه نهادهای بین المللی از جمله شورای امنیت سازمان ملل همواره از برقراری صلح و جلوگیری از جنگ ناتوان بوده اند، عنوان کرد: آمریکایی ها در ویتنام و کشورهای آسیای شرقی و خاور نزدیک مثل عراق، سوریه، لیبی، سودان، افغانستان و ونزوئلا به خودشان جرأت داده اند که به هر طریقی تعرض داشته باشند و اقدام به پایمال کردن حقوق ملت ها کرده اند اما شورای امنیت ناتوان تر از آن است که ایفای نقش کند.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه ما چاره ای جز قوی بودن در دنیای امروز نداریم و باید افکار عمومی دنیا را علیه این جنایتکاران جمع کنیم، اظهار داشت: قیمت نفت و گاز روز به روز فزایش می یابد و ملت ها از خود درباره آن می پرسند و منتقد می شوند. در نهایت متوجه می شوند که آمریکایی ها از ده ها هزار کیلومتر دور تر به اینجا آمده اند و باعث این اتفاق شده اند.

رئیس مجمع نمایندگان استان تهران در پایان مهم ترین عامل بازدارنده را حضور مردم دانست که بالاترین مؤلفه قدرت ماست و افزود: بعد از آن نیز سخت افزار طرح های نظامی و تجهیزات نظامی مهم است. در این بین اطلاع رسانی صحیح و درست و جلوگیری از شیوع شایعات نیز بسیار اهمیت داشته و امیدوارم بتوانیم در تبیین صحیح مسائل نقش آفرینی کنیم./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار